showcase

Copenhagen Towers

Color palette
Skrifttyper
Pattern
Brandbook
Website
SoMe templates
Kommunikationsstrategi
Brandpersonlighed &
Tone of Voice

Redesign af brand og website for Copenhagen Towers

Copenhagen Towers ønskede sig et redesign af deres brand samt website, som skulle henvende sig til en yngre målgruppe. Målet var at simplificere hjemmesiden, samt skabe en sammenhængende visuel identitet på tværs af alle platforme. Copenhagen Towers nye visuelle identitet er energisk og rå, og sætter især fokus på venskaber og glæden ved holdsport. Dertil har deres website fået et nyt og dynamisk udseende, som repræsenterer klubbens energi og fællesskab, samtidig med at navigationen på sitet er blevet mere overskuelig. Til sidst har Copenhagen Towers fået en brandguide som gør det nemt for alle i klubben at vedligeholde et konsistent brand.